Lite om oss på fASTER UP

Faster Up är ett relativt nytt företag men vi som driver det har över 50 års samlad erfarenhet tillsammans inom branschen och 2018 startade vi med ambitionen att erbjuda ett högt säkerhetstänk och med nya innovativa nytänkande lösningar. Vi erbjuder full service inom montage av byggnadsställningar, fallskyddslösningar och skyltställ mm. Våra medarbetare har lång erfarenhet med bred kompetens och unika kunskaper som gör att vi hittar lösningar på alla typer av projekt.
Vårt arbete med arbetsmiljö och säkerhetsfrågor inom byggbranschen lägger vi största focus på eftersom det är vårt ansvar att ni har en säker arbetsplats oavsett vilken höjd ni arbetar ifrån. Det är självklart för oss att hela tiden utveckla nya sätt att höja och kontrollera kvaliteten på våra tjänster och produkter. Fortlöpande utbildning för personal och ständig kvalitetskontroll och underhåll av material är en självklarhet för oss för att skapa säkerhet och trygghet för våra kunder.

Behöver du hyra en byggställning i Göteborg och skydda från väder & vind med ett väderskydd? Vill du öka säkerRing oss! Vi ser till att ni får all den hjälp ni behöver!

David Påhlman
Owner

0706 88 91 00
david@fasterup.se